Speciaal onderwijs

De Classic Express rijdt niet alleen naar de reguliere basisscholen, maar staat ook bij scholen, instellingen of vakantiecentra voor kinderen met een beperking. Om de rijdende concertzaal voor iedereen toegankelijk te maken, beschikt de Classic Express over een rolstoelopgang.

Het Prinses Christina Concours heeft ruimschoots ervaring opgebouwd met concerten in de Classic Express voor uiteenlopende doelgroepen. Deze concerten werden zowel door kinderen als door docenten enthousiast ontvangen.
Prijswinnaars traden op voor leerlingen van onder andere mytyl-/tyltylscholen, scholen voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen en interne onderwijsafdelingen van instellingen. De rijdende concertzaal stond onder andere bij instellingen voor kinderpsychiatrie,  instellingen voor jeugdhulpverlening en kinderrevalidatiecentra.

Uitbreiding van doelgroepen is zeker mogelijk.

Contact
Belangstellenden kunnen voor meer informatie of boekingen contact opnemen met het Prinses Christina Concours.

Om alvast in de sfeer te komen…
Op ons YouTube-kanaal kunt u een filmverslag bekijken dat RTV Raalte maakte van een bezoek van de Classic Express aan de Zonnehof (ZMLK) in Raalte. Klik hier om deze film te bekijken.

Coronaproof: We hanteren de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de groepsgrootte en het bezoeken van evenementen. Bij een (potentiĆ«le) boeking spreken we dit door met de betreffende school. Neem dus gerust contact op als u de Classic Express wilt boeken. 

NSGK, embleem (Mede mogelijk....)